onsdag 27 april 2011

Grannarna - nu med nya medverkande

Det har, som tidigare nämnts, varit rotation på folk i huset. Grannen A, han som eldade upp lägenheten, blev förflyttad. Granne I, den där som ville ha hjälp med allt och skrämde grannar, flyttade frivilligt fast av misstag. Och granne K, killen med eget apotek, flyttade snabbt när han riskerade en vräkning. Lilla rara E, den dementa damen, har också flyttat.

Och vad fick vi istället? Jo, nya medverkande i dokusåpan. De första som flyttade in efter A var rara och tysta, men försvann snart. Som A2 dyker det nu upp en man som står klistrad vid fönstret och betraktar folk, mest kvinnor. Och flickor. Fick veta att han fotat Troll genom fönstret. Idag hann han ge Troll godis medan jag packad ur bilen. Och han pratar inte med mig, utan skyndar in i lägenheten när jag kommer. Jag tycker inte det känns bra. Alls. Milt uttryckt.

Som E2 - ett ungt par, med litet barn. Och fester. Och en förmåga att borra upp hyllor klockan ett på natten. Med slagborr. Och fler fester. Och högljudd musik. Halva nätterna.

Och för att riktigt lyfta dokusåpan: nu har huset som Gud glömde inte bara apoteksinnehavare, utan också eget systembolag. I2 är en företagsam person, nämligen. I går kom vi hem från Uppsala litet före 18, och skyndade till simskolan. Då ramlade några berusade/påtända personer ut genom I2:s dörr och tog sig ned för trappen för att parkera i porten. När vi kom hem vid 19.45 hade polisen hunnit vara här och gripa två av dem för misshandel på den tredje.

Och som K2 tydligen ett par med fester och slagsmål. Dem har jag missat hittills, eftersom vi varit borta en del, men det är full fart där också. Eftersom detta hus tydligen är utrustat med dårmagnet.

I morgon ska jag roa mig med att ringa polisen angående A2. Samt luska litet i vem man kan tala med om I2:s företagaranda. Sedan ska jag börja flyttpacka...

5 kommentarer:

Tudorienne sa...

Ja flytta NU!

nylsa sa...

Oj vilken cirkus! Flyttpacka låter som helt rätt sak att göra. Är det bestämt nu, blir det en flytt uppåt? Vore så kul att ha er närmare.
kram!

Andelieb sa...

Hu! Stackare. Vad bor ni i för märkligt hus? Ska ni flytta? Till ny stad eller nytt hus?

Vi ska åt västergötland till helgen. Tyvärr är det ganska fulltecknat med många släktingar att träffa annars hade det varit spännande att försöka ses. Min brorsdotter ska barnvälsignas i Elim-kyrkan på söndag så det är därför vi åker (och lite andra släktingar också dyker upp).

Håller tummarna för att det ska finnas andra boendemöjligheter för dig och Troll snart.
Kram

Anonym sa...

Hej och hå! Hur fasen kan så många dårar hamna på ett och samma ställe?

ullrika sa...

Men hujedamej sicket ställe!? Har ni kommit iväg därifrån nu?

ps. hittade hit av en slump - och en kommentar du lämnat i en annan blogg. nu verkar du ha slutat blogga? så jag får "snoka" lite i gamla inlägg istället!